wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
 
 
 

Datum : 18.10.2007.

Jutarnji: Massimo - Gurali su me okolo kao balavca

Jedan od najcjenjenijih izvodjaca domace glazbene scene Massimo Savic, koji je prije tjedan dana kao poseban gost nastupio na koncertu Bryana Ferryja, razocaran je i šokiran nacinom na koji su se organizatori koncerta ponijeli prema njemu i njegovim ljudima, a ciji su primjer slijedili i bliski suradnici britanske zvijezde.

Naime, prije pocetka koncerta, koji je organizirala Koncertna direkcija Zagreb, kako kaze, Massimu nisu pruzeni uvjeti potrebni za kvalitetan nastup i receno mu je da ne moze imati tonsku probu. Glazbenika su, osim toga, navodno nekoliko puta grubo gurnuli “Ferryjevi ljudi” kako bi se osigurao nesmetan prolaz slavnom glazbeniku kojemu se nitko nije smio pribliziti, a kamoli obratiti.

- Bryana Ferryja organizatori su toliko izmistificirali da su bez problema odlucili gaziti svoje ljude koji su takodjer došli tamo odraditi svoj posao. Nevjerojatno je da je Ferryju i njegovim ljudima osigurano 100 cetvornih metara prostora kako bi se mogli pripremiti za nastup, a meni i mojim ljudima prakticki samo dva.

Hodao sam okolo s tom VIP trakicom oko zapešca, koja ocito nikome ništa nije znacila. Dva puta su me grubo gurnuli na hodniku kao zadnjeg balavca kako bi Ferry mogao proci. Samo što mi nisu rekli: ‘Ti marš tamo u kutak!’ - otkriva razocarano Massimo koji ipak za sve to ne krivi svog slavnog kolegu, nego ljude koji rade za njega i organizatore zagrebackog koncerta.

Koncertna direkcija Zagreb, tvrdi Massimo, svoj je posao odradila vrlo neprofesionalno. - Volio bih da sami prema sebi i svojima imamo više poštovanja pa ce nas poštivati i drugi. Svi smo si, kao, jako dobri, no cim se pojavi netko izvana, prakticki vicu ‘Makni se!’. Pa, i ja sam nastupao i valjda zasluzujem neki normalni tretman. Nisam ja netko tko ce se Ferryju objesiti oko vrata. Mene ne zanima slikanje s tim covjekom.

Ja samo zelim razgovarati o umjetnosti i poslu kojim se obojica bavimo. Ferry se pokazao kao pristojan covjek koji je uljudno i pristupacno popricao s mojom suprugom, no njegovi ljudi i domaci organizatori napravili su totalnu konfuziju - rekao je glazbenik koji ipak priznaje da su sva loša iskustva izblijedljela onog trenutka kada se popeo na pozornicu.

Goran Bakic iz Koncertne direkcije Zagreb tvrdi da vecih problema nije bilo te da shvaca da je Massimo bio nezadovoljan tretmanom, no da je to uobicajeno u slucaju izvodjaca koji nastupaju prije velikih zvijezda.  - Ja znam da je Massimo zvijezda, no svi znaju da kada je netko ‘support’, za njega vrijede drukcija pravila. Za skraceno trajanje tonske probe nismo odgovorni mi, nego Ferryjevi ljudi. No, nitko mu nije ni jamcio tonsku probu - rekao je Bakic.  

Clanak procitan : 4156 puta
Clanak komentarisan : 0 puta


Google
Index.hr: 50 Cent pred koncert uhvacen na bijelom! Video!
Slobodna Dalmacija: Ili je Fifty Cent ili je Miso Kovac, svejedno
24sata: 50 Cent u nedjelju ulazi u kucu hrvatskog Big Brothera?
Mondo: Rihanin kisobran premali za Beograd!
Blic: BHT pozvao Lepu Brenu da na Eurosongu nastupa za BiH
Stoka izasao iz komune: Zelim se zaljubiti i snimiti novi album
Suluda imena djece slavnih i bogatih
Jasna Zlokic: 50 Centa slusam i u autu
Fanovi zvizdali, Amy prijetila
Popboks: Sprijeciti nacisticke bendove da gostuju u Subotici
Net.hr: Umrla majka Kanyeja Westa
Net.hr: Policija pretrazila Amynu kucu
Index.hr: Ceca pokrenula humanitarni projekt Tosi u cast
Jacko bjelji nego ikad
Vuk dlaku mijenja, ali Vuco - nikad
Ubijena bivsa menadzerica Ramonesa
Novi trag u istrazi ubojstva Jam Master Jayja
Ozzy Osbourne u napadu na serifa iz Farga
Lokacija Thompsonovog koncerta u Torontu zasad tajna
Amy Winehouse ne moze dobiti vizu za SAD
Vecernji: Thompsonova turneja u SAD i Kanadi izaziva prosvjede i kontroverze
Vecernji: Menadzerica Ljiljana Petrovic zapala u financijske probleme i trazi oprost poreza zbog Tos
50 Cent potvrdio: Zelim Jasnu Zlokic
Jutarnji: Jasna Zlokic predgrupa 50 Centu?
Ekskluzivno: Tinka Milinovic u vezi sa francuskim predsjednikom?!!!
Dnevnik.hr: Makedonci zele Tosu proglasiti svetim
Mediji u regionu: Pogibija Tose Proeskog i dalje udarna tema
Svet: Cola Svilaru - Pjevaj na svoj nacin!
Jutarnji: Massimo - Gurali su me okolo kao balavca
Dnevnik.hr: Cher bez sminke nalikuje na Ozzyja Osbournea
Pregledaj cijelu arhivu
sva prava pridržana, © 2006, www.davorin.ba